Pakke tilbud – 5 Maskinholdere og 5 Batteriholdere til Hilti 22V – 3D Printet

Tilbud

kr.250.00

Fragt fra Kr. 39,00 - Fri fragt ved køb over 349kr

Sendes typisk indenfor 24 Timer

Produceret af os selv

Nem og hurtig betaling med mobilepay

BEMÆRK Denne er for Hilti 22V! Vi udfører nu holdere til Makita 18V, Dewalt 18V og Milwaukee 18V i støbt materiale, se her.

Er du typen der godt kan lide at have tingene organiseret og let tilgængelig?
Skal der ikke bruges for lang tid på at finde værktøjet og skal det generelt bare være nemt og lige til?

Så kan vores holdere løse dit problem.
De giver dig nemt og overskueligt overblik over dit akku værktøj, så du nemt kan finde det. Det bliver faktisk ikke nemmere!

De er lavet i sort plastik, som er holdbart ved høje temperature og meget slidstærke – Så du kan godt forberede dig på at have dem i lang tid.

Du skal dog være opmærksom på, at maskinholderne holder værktøjet ved simpelthen at “klemme” det fast. Der er ingen låse mekanisme – så derfor anbefaler vi ikke at montere værktøjet på holderne, før holderne er fast monteret.
Skal du bruge maskinholderne sammen med værktøj der eks. har en bælte clips? – Så skal der laves en lille forhøjning til. Denne anbefaler vi at du laver i træ – da det giver en god stabil bund.

Kan holde til varmen, i varebilerne!
Vores holdere er udført i PETG, som først bliver deform ved 80 grader – Det er altså ikke udført i det traditionelle PLA, da dette ikke kan holde til de høje temperaturer, der kan opstå i varebiler.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg
Mærke

Makita, Dewalt, Milwaukee M18, Hilti 22V, Bosch Professional, Metabo, Hitachi 18V, Biltema 18V, Bosch 4all (Grøn Bosch 18V), Black & Decker 20V